TARİHÇE

Okulumuz Uşak halkının istemleri doğrultusunda, Merkezi İstanbul'da bulunan Özel Halkalı Sağlık Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketinin yönetim kurulunda bulunan Uşaklı üyelerinin önerisiyle 2006 yılında kurulmuştur. Okulumuz 2009 yılında İlke Eğitim Yatırım İşletmeleri A.Ş.’ne geçmiş olup yönetim kurulu başkanlığını Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan devralmıştır.

Kurulmadan önce titiz bir çalışma yapılıp, dünya standartlarında, çağdaş, yetkin, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını ve Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş eğitimcilerin görev alacağı bir ortam hazırlanmıştır.

KURUCUNUN MESAJI

MİSYON-VİZYON

• VİZYONUMUZ

Kültürel değerlerine saygılı, bilim, sanat ve sporda evrensel standartları yakalamış özgüvenli bireyler yetiştirmek..

• MİSYONUMUZ

Takım çalışmasına yatkın, geleceğin bilgi, beceri ve donanımlarına sahip; milli ve manevi değerlerine saygılı, mutlu, üretken öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

YÖNETİM KURULU

• ANAOKULU-İLKOKUL MD