Stoys

Sayın Veli;

STOYS-Servis Tabanlı Okul Yönetim Sistemi ile artık öğrenciniz ile ilgili tüm bilgilere bir tık ile ulaşabileceksiniz!

STOYS Sisteminde öğrencinizin ders programını, bireysel gelişim raporlarını,haftalık öğrenme takvimini tek tıkla her yerden takip edebileceksiniz. Ayrıca okul ücretleri ile ilgili ödemelerinizi görebilecek, en önemlisi de gerekli gördüğünüzde yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle online iletişim kurabileceksiniz. Ayrıca STOYS'a tablet bilgisayar ve akıllı cep telefonu gibi mobil cihazlardan da kolaylıkla ulaşabileceksiniz. STOYS'a web tarayıcınızın adres çubuğuna "https://kanyon.stoys.co" şeklinde yazıp enter tuşuna bastığınızda karşınıza aşağıdaki gibi kullanıcı ve şifrenizi yazabileceğiniz okulumuzun logolu giriş sayfası gelecektir. Sizlere "Veli Bilgilendirme Mektubu" nda göndermiş olduğumuz Veli yada Öğrenci kullanıcı adı ve şifreler ile giriş yapabilirsiniz.

ogrenci-portal

Resim 1 – Öğrenci Portalı
  1. Öğrencinin adı, soyadı ve okul bilgisinin bulunduğu alandır (bknz. Resim 2).

ogrenci-bilgisi

Resim 2 – Öğrenci Bilgisi
  2. Bu kısımda, gelecek bir hafta içerisindeki, öğrenciyi ilgilendiren sınav, etüt, tatil ve diğer olayların tarih ve saat bilgisi yer alır (bknz. Resim 3).

yaklasan-olaylar

Resim 3 – Yaklaşan Olaylar
  3. Öğrencinin katılabileceği etütlerin listesi bulunur (bknz. Resim 4). Etütün ders,tip ve zaman bilgisi gözükür. Etüte tıklandığında açılan sayfada (bknz. Resim 5) detaylı bilgileri yer alır. Öğrenci “Rezerve Et” butonuna tıkladığında etüte katılacaklar listesinde yer alır. Öğrenci dilerse önceden rezerve ettiği etütün rezervesini iptal edebilir (bknz. Resim 6).

katilima-acik-etutler

Resim 4 – Katılıma Açık Etütler

etut-rezerve-et

Resim 5 – Etüt Detayı

etut-rezerve-iptal-et

Resim 6 – Rezerve Edilen Etüt Detayı
  4. Okulda verilen yemeklerin gün bazlı gösterildiği alandır (bknz. Resim 7). Öğrenci sağ ve sol okların bulunduğu butonları kullanarak bulunduğu haftadaki diğer günlerin yemeklerini de görebilir. Bu alanda sadece yemek olan günler gözükür.

yemek-listesi

Resim 7 – Yemek Listesi
  5. Haftalık ders programı bilgisinin bulunduğu alandır (bknz. Resim 8).

ders-programi

Resim 8 – Ders Programı
  6. Öğrencinin son sınavındaki başarı durumunu gösteren alandır (bknz. Resim 9).son-sinav-basari-durumu-grafikResim 9 – Son Sınav Başarı Durumu

7. Öğrencinin her ders için ayrı ayrı yapmış olduğu devamsızlıklar saat bazında gösterilir (bknz. Resim 10). Devamsızlık türleri(izinli, gelmedi, geç) renklerle ayırt edilir.

8. devamsizlik-grafik

Resim 10– Devamsızlık
  9. Öğrencinin ödev durumu gösterilir (bknz. Resim 11). Son teslim tarihi geçmeyen ödevler “Yapılmayan Ödevler” başlığı altında listelenir. Sağ üst köşeden toplam verilen ödevden kaçının yapıldığı, “yapılan ödev sayısı/toplam verilen ödev” şeklinde gösterilir.

odev

Resim 11 – Ödev Durumu