Anıyoruz, Anlıyoruz, Anlatıyoruz

• 10.11.2019

Kanyon Koleji 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız 09.05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencilerimizin Atatürk büstüne bıraktıkları kasımpatı çiçekleriyle devam etti. Ortaokul Müdürümüz Serdar Öztürk günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Konferans salonunda devam eden programımız Atatürk Belgeseli ile Gazi Mustafa Kemal'i kaybetmenin hüznünü bir kez daha derinden hissettirdi. 4. Sınıflarımızın hazırlamış olduğu oratoryo Mustafa Kemal Atatürk'e olan özlemimizi dile getirdi. "Ata'ya Mektup" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz yazmış oldukları mektupları içtenlikle paylaştılar. Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmış olan şiir dinletisinin ardından okul korolarımızın Mustafa Kemal için söyledikleri şarkılar ile programımız sona erdi.
"Üzülme herkes ölür. Kimileri toprağa kimileri yüreğe gömülür"