Kanyon Koleji Ata’nın Huzurunda

• 07.11.2019

Gece çıktıkları yolculuk sonunda gözlerini Başkent Ankara’da açan öğrencilerimiz kahvaltılarının ardından dünyanın en iyi üniversiteleri arasında adı geçen ODTÜ’ye ulaştılar. Buradaki turlarının ardından yine ülkemizin saygın üniversitelerinden biri olan Bilkent Üniversitesindeki konferansa katılan öğrencilerimiz bu üniversitelerin eğitim ve kampüs olanakları hakkında bilgi sahibi oldular. Anıtkabir ziyareti esnasında o eşsiz atmosferde oldukça duygu yüklü anlar yaşandı. Aslanlı Yol’u geçen öğrencilerimiz, gururlu birer Türk genci gibi Ulu Önder Atatürk’ün huzuruna çıkıp Cumhuriyet’in kurucusu Atamızı yad ettiler.
Gezide üniversite turlarımızda bizleri yalnız bırakmayan ODTÜ ve Bilkent Üniversitesi yetkililerine, değerli eski öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize ve geziye katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.