Kanyon Koleji Anadolu ve Fen Lisesinde Cumhuriyet Coşkusu

• 29.10.2019

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyet'in 96. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandığı gibi Kanyon Anadolu ve Fen Lisesinde de coşkuyla kutlandı.
Okulumuzdaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Okul Müdürümüz Sayın Recai UĞUR’un konuşmasının ardından Müzik Öğretmenimiz Sayın Erman KARAKAYA önderliğinde okul koromuz hepimize bayram coşkusunu yaşattı. Öğrencilerimizin yoğun çabalarla hazırlamış oldukları “Bu Vatan Bizim” oratoryosu ile tüm salon Cumhuriyet’in kurulduğu o zor günleri yaşadı adeta.
Okul programının ardından ilde düzenlenen 29 Ekim törenine katılan öğrencilerimiz okulumuzu ve “Cumhuriyet Gençliği”ni en iyi şekilde temsil ettiler.
Öncelikle Cumhuriyet bilincini yüreklerinin en derinlerinde saygı ve sevgiyle taşıdıkları için sonrasında da programa emek verdikleri için öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.
Mustafa Kemal ATATÜRK yükselen yeni neslin Cumhuriyet’i koruyup yücelteceğine nasıl inandıysa bizler de gençlerimize öyle yürekten inanıyor ve güveniyoruz.
Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.