Kanyon Kolejinde 29 Ekim Çoşkusu

• 29.10.2019

Kanyon Koleji ilk ve ortaokulu “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” coşkusunu milli duygularla yaşadı ve yaşattı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlkokul Müdürümüz Sayın Tuğba Süren Adatepe ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Serdar Öztürk “Cumhuriyet Türk milletinin geçmişidir, bu günüdür ve yarınları olmaya devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Yeni nesil en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır” mesajı ile günün anlam ve önemini belirttiler.

İlkokul 3.sınıf öğrencilerimizin “Atatürk” adlı oratoryosu izleyicilere duygusal anlar yaşattı.2.Sınıf öğrencilerimizin dans koreografileri büyük alkış topladı. İlkokul programımız 4.sınıflarımızın cumhuriyet şarkılarıyla ve 10.Yıl Marşıyla sone erdi.

Ortaokul 7.sınıf öğrencilerimizin cumhuriyet sürecini canlandırdıkları “Cumhuriyet’e Giden Yol” adlı tiyatral oratoryo ilgiyle izlendi.6.sınıf öğrencilerimizin “Atatürk Gençliği” adlı dans gösterileriyle izleyicilerini büyüledi. Ortaokul programımız 5.sınıf öğrencilerimizin cumhuriyet şarkılarıyla sona erdi.

Kanyon Okulları olarak Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.
​Gücünü asil kanından alan Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
Ne Mutlu Türküm diyene.