Kanyon Kolejinde Cambridge Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

• 19.10.2019

Okulumuz Kanyon Anadolu ve Fen Lisesinde gerçekleşen programımız Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Arda ARIKAN’ın öğrencilerimizle yaptığı güzel söyleşisiyle başladı. Söyleşisinde İngilizcenin önemini vurgulayan Sayın Arda ARIKAN, Cambridge sınavlarının akademik gelişime katkısı ile ilgili tecrübelerini paylaşarak bilgilendirmede bulundu. Programımız daha sonra velilerimizin de katılımıyla “Cambridge Sınavı”nda başarı gösteren öğrencilerimizin ödüllendirilmesi ve sertifika takdimi ile sona erdi. Öğrencilerimizin Cambridge Sınavlarına hazırlanma sürecinde ve etkinlikte emeği geçen başta Yabancı Dil Bölüm Başkanımız Sibel Polat’a ve İngilizce öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.