Kanyon Koleji Anadolu ve Fen Lisesinde Karne Heyecanı

• 14/06/2019

2018-2019 eğitim-öğretim yılının son günü Kanyon Ailesi için bir yandan sevinçli ve gururlu bir yandan da buruk geçti.
Okul Müdürümüz Recai UĞUR’un konuşması,saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören tüm sınıfların dönem birincilerinin açıklanması ve ödüllerinin verilip öğrencilere karnelerinin dağıtılması ile devam etti. Son derece coşkuyla alkışlanan birincilerimizi kutladığımız anların ardından hafta sonu YKS’de ter dökecek 12.sınıflarımızla vedalaşırken duygu dolu anlar yaşadık. Tüm öğrencilerimize keyifli bir yaz tatili diliyoruz. YKS’ye girecek öğrencilerimize veda ederken sınavlarında başarılar diliyoruz ve de Kanyon Koleji Ailesinin bir parçası olmaya her zaman devam edeceklerini bir kez daha hatırlatıyoruz.