Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni

• 11/06/2019

Özel Kanyon Koleji Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

Dr. Hatice KARAHAN Kültür Merkezi fuaye alanındaki kokteylden sonra konferans salonumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Sayın Recai UĞUR’un açılış konuşması ile devam etti. Okulumuz Müzik Öğretmeni Sayın Erman KARAKAYA’nın önderliğinde okul orkestramız tarafından konuklarımız için hazırlanan müzik dinletisinde keyifli dakikalar yaşandı. Bayrak ve sancak devir teslim töreni, dönem birincimiz Dilara ALTINKAYA’nın brove çakma töreni gerçekleşti. Öğrencilerimizin tiyatro gösterisinin ardından tüm arkadaşlarını temsilen öğrencilerimiz dönem sonu konuşmasını gerçekleştirdiler. Hababam Sınıfı’nın efsane müziği ile sahnedeki yerlerini alan öğrencilerimizin umutlarını yükledikleri keplerini havaya fırlatmaları ile coşkulu ve bir o kadar da duygulu anlar yaşadık. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayat yolunda attıkları bu önemli adımda her daim yanlarında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz. Programda bize eşlik eden tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.