3.Uşak Matematik Olimpiyatları Ödül Töreni

• 27/05/2019

Kanyon Koleji 3. Matematik Olimpiyatları ödül töreni Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezinde ödül töreni Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Savaş’ın, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin’in ve Kanyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Servet Karahan’ın ve değerli eşi Dr.Hatice Karahan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kanyon Koleji okul korosuyla başlayan program, Prof. Dr. Ekrem Savaş'ın 'Matematiğin Doğası' adlı sunumuyla devam etti. Ardından Ortaokul Müdürü Sayın Serdar Öztürk “Kanyon Koleji’nde Matematik” adlı bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Olimpiyatlarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerine çeşitli ödüller ve madalyalar verildi. 5.sınıflar İl Birinciliği, 6.sınıflar il Birinciliği,7.sınıflar İl Birinciliğini kazanan Kanyon Koleji öğrencilerini tebrik ediyor, ayrıca yoğun katılımlarından dolayı öğrencilere, öğretmenlerine, Okul Müdürlerine, velilere Kanyon Koleji ailesi olarak teşekkür ediyoruz.