Anasınıfı Öğrencilerimiz İlkokula Geçiyor

• 27/05/2019

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin “İlkokula Geçiş Gecesi” programı büyük coşku ile gerçekleşti. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programımız İlkokul Okul Müdürü Sayın Tuğba Süren Adatepe’nin”Hedefimiz öğrencilerimizi bireysel farklılıkları benimseyen bir ortamda, çağdaş yaşamın getirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatarak, paylaşmayı bilen, katılımcı, sorgulayan ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir. Çünkü onlar bizim sahip olduğumuz en değerli varlıklardır. Öyle güzel bir iş birliği ki, zaman geldi, geçti ve şimdi ilkokula geçiyorlar.. Çok güzel ana tanıklık ediyoruz. Genç mezunlarımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” mesajıyla başladı.
Anasınıfı öğrencilerimizin dans gösterileri, İngilizce ve Türkçe koroları ile renklenen gecemiz diploma töreni ile sona erdi.