Ortaokula Geçiş Programı

• 21/05/2019

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri ilköğretimin birinci basamağını tamamlayıp, ortaokula geçmenin heyecanını yaşadılar.
Kanyon Koleji Ortaokula Geçiş Gecesine, Uşak Valisi Sayın Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bülent Şahin, Kanyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr.Servet Rüştü Karahan’ın katılımları bizleri onurlandırdı.
Programımız İlköğretim Müdürü Tuğba Süren Adatepe’nin “Kanyon Koleji olarak eğitim öğretimde 13. altın yılı geride bıraktığımız bu yılda oturmuş eğitim sistemi ile tecrübeli eğitim kadrosu ile eğitime katkı sağlamaya ve geleceğimizin mimarlarını yetiştirmeye devam etmekteyiz. Bugün geleceğimizin mimarları olan çocuklarımız dört yıllık maratonun son günlerini yaşarken bizde onları mezun etmenin haklı gururunu taşımaktayız” sözleriyle başladı. Ardından öğrencilerimizin farklı dünya milletlerine ait sergiledikleri danslar herkesi büyüledi. Programımız İngilizce, Almanca ve Türkçe korolarla devam etti.