3. Umo Başvuruları Başladı

• 24/04/2019

Katılım Şartları;

• Bu yarışmaya 2018-2019 öğretim yılında  Uşak  genelinde  bulunan resmi/özel İlkokul 4. sınıf ve resmi /özel   Ortaokul 5.6.7. sınıflarına devam eden, öğrenciler katılabilir.
  • Her okul dilediği kadar öğrencisini yönlendirebilir.
  • Yarışma başvuruları 10 Mayıs 2019 de sona erecektir. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Yarışmaya katılmak isteyen okullar  kurumumuzdan veya okulumuz web sitesi üzerinden  başvuru yapabilirler.
  • Yarışmaya katılmak isteyen okullar  şahsen, okul müdürlüklerinden başvuru yapabilirler.
  • Başvuruda belirtilen öğrencilerin yarışmaya katılmaları  durumunda yerlerine başka öğrenciler giremez.
  • Yarışma esnasında cep telefonu,hesap makinesi,pergel cetvel gibiaraç gereçler kullanımına izin verilmeyecektir.

Sınav Şartları

• Yarışma 3bölümden oluşur.
  • 4-5-6-7. sınıflar 30 soru 90 dk.
  • 1. Bölüm 10 Soru 5 Puan
  • 2.Bölüm 15 Soru 10 Puan
  • 3. Bölüm 5 Soru 20 Puan
  • Yarışma toplam (300) puan üzerinden yapılacaktır.
  • Yarışmaya Katılım ücretsizdir.

Ödüller

• 1.ÖĞRENCİ:Tablet
  • 2.ÖĞRENCİ:Bisiklet
  • 3.ÖĞRENCİ:Akıllı Saat
  • DERECE ÖDÜL
  • 1.ÖĞRENCİNİN ÖĞRETMENİNE:Yarım Altın
  • 2.ÖĞRENCİNİN ÖĞRETMENİNE:Çeyrek Altın
  • 3.ÖĞRENCİNİN ÖĞRETMENİNE:Gramlık Altın

Puan eşitliği durumunda 1,2,3. öğrenci kura ile belirlenecektir.

ŞİMDİ BAŞVUR