Okul Kabul ve Bursluluk Sınavı - 4,5,6 ve 7. Sınıflar

• 24/02/2019

Kanyon İlkokul ve Ortaokul “Okul Kabul ve Bursluluk Sınavı” Kemalöz ve Bölme kampüslerimizde gerçekleştirildi.
23 Şubat Cumartesi günü 4. ve 5.Sınıflarımız, 24 Şubat Pazar günü 6. ve 7.sınıflarımıza iki oturum şeklinde gerçekleşen sınavlara yoğun ilgi vardı. Fuaye alanında velilerimize sunulan kokteylin ardından okulumuzun Müzik öğretmenleri PINAR ÇELİK - NUR SAĞCAN eşliğinde gerçekleşen dinleti velilerimiz tarafından ilgi gördü. Okul Müdürümüz Sayın TUĞBA SÜREN ADATEPE’NİN konuşmasının ardından Ortaokul Müdür yardımcısı Sayın NURİYE DOĞAN’ IN “Kanyon Koleji’nde Eğitim ve Öğretim” konulu sunumu veliler tarafından ilgiyle dinlendi. Bursluluk sınavında görev alan tüm öğretmenlerimize, katılım sağlayan değerli veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.