Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji

• 05/01/2019

Özel Kanyon Koleji Anadolu ve Fen Lisesinin Dr.Hatice KARAHAN Kültür Merkezinde 4 Ocak 2019 tarihindeki konuğu Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Alparslan Bayraktar’dı. Programımız Dr.Hatice KARAHAN’ın açılış konuşması ile başladı. Ağırlamaktan gurur duyduğumuz Bakan Yardımcısı Sayın Alparslan Bayraktar'ın "Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji " konulu söyleşisine idarecilerimiz velilerimiz öğretmen ve öğrencilerimiz büyük bir keyifle eşlik etti. Programımız öğrencilerimizin Alparslan Bayraktar’a çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi. Kanyon Koleji olarak bu söyleşiden büyük bir keyif aldığımızı dile getirirken katılımlarından dolayı Sayın Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar a ve konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.