1. Eğlenceli Kıyafet ve Kostüm Festivali

• 19/12/2018

Okulumuz Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen “1.Eğlenceli Kıyafet ve Kostüm Festivali “ heyecan ve coşku içerisinde gerçekleşti. Öğrencilerimiz sevdikleri kahramanın ve özgün olarak tasarladıkları kostümleri giyerek gün boyu eğlendiler, eğlenirken öğrendiler.
Öğretmenlerimizin de farklı kostümlerle katıldığı Festivalimiz, İlkokul öğrencilerimizin sınıflarda ve koridorlarda kostümlerini İngilizce olarak tanıtmalarıyla başladı. Ardından Anasınıfı öğrencilerimizin kostüm bandosu grubu eşliğinde İngilizce olarak söylediği mini konser keyifle izlendi.
Ortaokul öğrencilerimizin “İngilizce Ritim Show” gösterileri büyük ilgi topladı.
Kostüm festivaline katılan öğrencilerimizin ödül ve sertifikaları Okul İdaremiz tarafından takdim edildi. Festivale katılan öğrencilerimizin Kostüm ve kıyafete özel yaka kartları yabancı Diller Bölümü tarafından takıldı.
Programımız Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimize özel yapılan “Çocuk Şarkıları” adlı konserle son buldu.
Gün boyu öğrencilerimize eğlenceli dakikalar yaşatan ve anılarına bir yenisini daha ekleyecekleri bu güzel festival için öncelikle okul idaremize, yabancı diller bölümüne öğretmenlerimize , öğrencilerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.