Hekim Olmak

• 02/11/2018

Özel Kanyon Koleji Anadolu ve Fen Lisesinin Doktor Hatice KARAHAN Kültür Merkezindeki bugünkü konuğu ekranlarda “Canım Doktorum” olarak tanıdığımız Prf. Dr. Cihan Aksoy’du. Etkinlik, Yönetim Kurulu Başkanımız Prf. Dr. Servet Rüştü Karahan’ın konuşması ile başladı. Ağırlamaktan gurur duyduğumuz Sayın Cihan Aksoy’un “Hekim Olmak” konulu söyleşisine idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz büyük bir keyifle eşlik etti. Okul aile birliğimizin Cihan Aksoy’a plaket ve çiçek takdimiyle program sona erdi. Kanyon Koleji olarak Cihan AKSOY’la buluşmaktan son derece keyif aldık. En kısa sürede başka etkinliklerde kendisiyle yeniden bir arada olmayı diler katılımlarından dolayı teşekkür ederiz...