29 EKİM CUMHURİYET BALOSU

• 28/10/2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, “Kanyon Koleji  Bando Geçiti” ile başlayarak büyük ilgi topladı .Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından  Okul müdürümüz Sayın Tuğba Süren Adatepe  “Cumhuriyet Türk milletinin geçmişidir, bu günüdür ve yarınları olmaya devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeni nesil, en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır. sözü biz öğretmenlere yol göstermiş ve Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olmaya içtenlikle inandırmıştır. Bizlerde gelecek nesillere bu yolda sağlam adımlarla ilerlemelerine ışık tutmaktayız diyerek günün anlam ve önemini belirtti.

Programımız 7.sınıflarımızın Oratoryo, 6.sınıflarımızın “Vals” dansı  ve 5.sınıflarımızın koro gösterileri alkışlar içerisinde sergilendi.

Cumhuriyetimizin minik bekçileri anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizin hazırlamış oldukları cumhuriyet şarkıları coşkuyla söylendi.

Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Gücünü asil kanından alan Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Ne Mutlu Türküm diyene.