Cambridge ESOL Sınavlarının Önemi

• 20/09/2018

Özel Kanyon Anadolu ve Fen Lisesi Yabancı Dil zümremiz 19.09.2018 tarihinde 9-10.sınıf öğrenci ve velilerine “Kariyer Planlamasında İngilizce ve Cambridge ESOL Sınavlarının Önemi” ile ilgili güzel bir seminer gerçekleştirdi.

Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezinde gerçekleşen programımız okulumuz müzik öğretmeni Erman KARAKAYA’nın eşsiz müzik dinletisi, ardından İngilizce Bölüm Başkanımız Sibel POLAT’ın Kanyon Koleji Yabancı Dil Eğitim Politikası hakkındaki konuşması ile devam etti. TRT Okul Yabancı Dil Program yapımcısı ve Cambridge Eğitim Danışmanı Ally KENSINGTON’ın üniversite hayatına adım atmakta olan öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize tüm dünyanın kabul gördüğü ÖSYM, Eczacıbaşı Holding, Türk Telekom, Sony, IBM gibi önde gelen şirketler, Koç Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi gibi üniversiteler ve çeşitli devlet kurumları dahil 20.000’in üzerinde kuruluşun sertifikalarını kabul ettiği, uluslararası geçerliliği olan Cambridge Sınavlarının ve kariyer planlamasında İngilizcenin önemini vurguladığı konuşması, velilerimizden gelen sorular ve verimli bilgi paylaşımları şeklinde ilerledi.

Ardından Okul Müdürümüz Sayın Recai UĞUR’un okul kültürümüz ve işleyişi hakkındaki sunumu ve fuaye alanında veli-öğretmen görüşmeleri ile programımız sona erdi.

Konuğumuz Ally KENSINGTON’a ve programımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.