9. Sınıf Oryantasyon Programı

• 14/09/2018

Özel Kanyon Anadolu ve fen lisesi 9. Sınıf oryantasyon etkinliği 11.09.2018 tarihinde gerçekleşti.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisini gören etkinliğimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı okul müdürümüz Recai Uğur’un konuşması ile devam etti.

Program okulumuza 0.36’lık dilimle birinci sıradan girerek büyük bir başarıya imza atan Fatma İlayda Şahin’in duygu ve düşüncelerini öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştığı konuşması ile devam etti.

Öğretmenlerimizin takdimi ardından okulumuz müzik öğretmeni Erman Karakaya’nın idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul orkestramızın katılımı ile hazırladığı müzik dinletisi sayesinde keyifli dakikalar yaşandı.Öğrencilere katılım belgelerinin dağıtımı ardından arka bahçemizde öğrencilerimizle kaynaşmak için çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.Pasta kesimi ile programımızı sonlandırdık.

Hayatlarında bir basamak daha yükselmiş öğrencilerimize hem okul hem de sosyal yaşamlarında mutluluk ve başarı dileriz.