İstanbul'daki Uşaklılar Kahvaltıda Buluştu

• 12/11/2017

Okulumuzun Kurucusu Prof. Dr. Servet Karahan ve Op. Dr. Hatice Karahan, Uşaklılar Vakfı yararına düzenledikleri kahvaltıda İstanbul'daki Uşaklıları bir araya getirdi.

12.11.2017 tarih Pazar sabahı Güneşli- Köşebaşı Restaurant’ta yapılan kahvaltıya 100 kişi katıldı. Kahvaltıdan elde edilen gelir Kanyon Koleji adına  burs desteği olarak Uşaklılar Vakfına bağışlandı.

Uşaklı birçok ünlünün katıldığı kahvaltıda; Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Prof. Dr. Servet Karahan, Op. Dr. Hatice Karahan, BJK Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, Prof.Dr. İskender Pala, İSKİ Eski Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir, Uşaklılar Vakfı Başkanı Rahmi Ekiz, Karahallılar Vakfı Başkanı Bekir Sağsöz, Egebir Genel Sekreteri Av. Alaattin Kölgesiz, Uşaklılar Vakfı eski Başkanlarından Cahit Karahan ve Kamil Çelik, Kanyon Anadolu Lisesi Müdürü Recai Uğur, Kanyon Koleji İlk ve Ortaokul Müdürü Tuğba Süren Adatepe, Taksim İlk Yardım Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Tolga Adaş, Emekli Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan ile çok sayıda Uşaklı katıldı.

Vakıf Başkanı Rahmi Ekiz’in açılış konuşmasıyla başlayan kahvaltı, Karahallılar Vakfı korosunun verdiği konserle devam etti.
Kahvaltı sonrasında eğitime olan katkılarından dolayı Prof. Dr. Servet  Karahan ile eşi Op. Dr. Hatice Karahan’a Uşaklılar Vakfı başkanı ve Prof.Dr. İskender Pala tarafından birer plaket verildi.